Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (3.07 secunde)
Zilele trecute, unul dintre invitatii cvasi-permanenti ai Romaniei TV a coborat mult in istorie si l-a atacat si pe Ionel Bratianu. ... si anume ca Ionel Bratianu a avut relatii buhe cu Rusia tarista, nu cea sovietica.
De aceasta gafa si-a dat seama abia marti premierul Victor Ponta, dupa ce consilierul sau onorific, Ionel Blanculescu, a spus ca e normal ca si salariile mari din sectorul privat sa fie impozitate cu 85%. "Ionel Blanculescu nu stie ce am adoptat in guvern.
http://fluturisioameni.blogspot.com/ scenariul si regia Silviu Oltean coregrafia Lelia Marcu scenografia Wilhelmina Arz lumini si sunet Ilina Pepine Ionel Nitulescu video Regele si Regina Ionescu butaforie Nicolae Iancu DISTRIBUTIA Ana Pepine Lelia Marcu Veronica Stoian Daniela Niculae Andreea Capraru Paul Cimpoieru Silviu Man Florin Rosu Toni Dumitrescu Ionut Marcu Ionel Barac TURNEE SI PREMII 2012 Marele premiu al Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" Bilete:
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
Printre laureati, se numara CORINA CHIRIAC, TALISMAN, compozitorul si dirijorul IONEL TUDOR.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
Ionel Perlea, Str. ... Ionel Perlea, Str. Grigore Cobalcescu, Str. Berzei, Bd. Dinicu Golescu, Sos. Orhideelor, Calea Giulesti. • Linia de tramvaie 45 va functiona intre "Mezes"si "Gara de Nord", pe traseul:
Maria Buza, Ionel Tudorache, Alexandra Capitanu si Geta State. Continuam traditia serilor cu muzica live a restaurantelor de altadata. Avem seri tematice cu invitati speciali, foarte cunoscuti publicului larg, care ne incanta si care satisfac toate gusturile muzicale.
IONEL de 28 de ani, din judetul Teleorman, care avea interdictie de a se afla in Bucuresti, pana la data de 21.03.2013, in baza unui ordin emis de Judecatoria Sectorului2. ... IONEL in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a unei hotarari judecatoresti.
Din acest punct de vedere, trebuie spus ca bulgarii nu au avut nici o Sulfina Barbu in fruntea unui anumit minister si nici un Ionel Manafu la carma unei Directii care ar fi trebuit sa se ocupe de starea plajelor litoralului autohton.
Ionel a crezut ca si-a gasit sufletul pereche, o doamna serioasa cu care sa imparta si bune si rele, dar femeia iubita avea alte ganduri.
Edi Iordanescu a debutat cu o infrangere pe banca echipei nationale a Romaniei, 0-1 in fata Greciei, insa Ionel Danciulescu, prezent in platoul emisiunii Digi Sport Special, este de parere ca selectionerul va reusi sa aduca prima reprezentativa pe linia de plutire.
Ionel Arsene s-a autosuspendat din functia de presedinte al filialei PSD Neamt, in urma prabusirii podului de la Lutca, aflat in administrarea Consiliului Judetean si care fusese reabilitat in urma cu cateva luni.
Ionel de 73 de ani din Bucuresti si P. ... Ionel, care de la spital a fost indrumat la domiciliu si ranirea usoara a lui P.
Este vorba de agentii Marius Veteanu si Claudiu Pata si de jandarmul Ionel Cosma.
Ionel de 30 de ani, din Bucuresti, fara ocupatie, cunoscut cu antecedente penale, care, pe fondul unor discutii contradictorii cu vanzatoarea, a spart geamul apartinand unei societati comerciale.
Mihai, de 20 de ani, din judetul Ilfov si V. Ionel de 33 de ani, din jud. ... Ionel, in prezent disparut de la domiciliu.
Ionel de 49 de ani, din Bucuresti, P. ... Ionel, P. Dorel si D. Florin in stare de retinere. De asemenea, se efectueaza cercetari in vederea depistarii lui M.
Ionel care in dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
google-analytics.com